Matsmart fri frakt

Ingen information inlagd om hur mycket du måste handla hos Matsmart för att få fri frakt.

Direkt till Matsmart

Missa inte några rabattkoder och erbjudanden. Prenumerera på vårt nyhetsbrev idag:


Just nu finns det en rabattkod för fri frakt hos Matsmart som gäller i juni & juli 2019.

Matsmart fri frakt

Matsmart utförsäljning 90%

Bland de högsta rabatterna hos Matsmart hittar du under Utförsäljning där priserna är upp till 90% lägre än i butik!

Alla rabattkoder & info
  • 90% rabatt

Matsmart utförsäljning 90%

Kopiera rabattkoden nedanför och gå sen till affären för att handla.


Rabattkod:


Till Matsmart

Fri retur Matsmart

Ingen information inlagd om Matsmart har fri retur.

Om Matsmart

Genom att handla hos Matsmart så räddar du massor av mat från att hamna i soporna och sparar dessutom upp till 90% av kostnaden!

Tillhör du den kategori som har kastat mat på grund av att bäst-före-datumet gått ut utan att ens ha luktat eller smakat på maten? Då tillhör du majoriteten av svenskar. Vad som är viktigt att komma ihåg när man handlar mat är att mat håller längre än vad bäst-före-datumet säger. Det funkar helt enkelt på det viset att producenten anger ett bäst-före-datum för att visa konsumenten att den specifika varan det handlar om håller exakt den kvalitet som den har vid tillverkning, men maten blir inte oätbar efter att datumet passerats. Varan blir dock osäljbar och det är här Matsmart kommer in i bilden!

Här har vi ett företag som är smarta vad gäller mat, så ett mer lämpligt ord för vad man får när man handlar här finns inte! Varför är de smarta med mat? För att de tar vara på den mat som de vanliga butikerna annars skulle kasta och säljer den till kraftigt reducerade priser. Smart mat? Jepp!

Hjälp Matsmart att rädda maten!

Att handla hos Matsmart är oerhört lätt, men man får naturligtvis räkna med att de varor man köper ena veckan inte finns kvar veckan efter. Det är ju inte som en vanlig butik där man kan räkna med att favoriterna på hyllorna alltid finns, utan Matsmart är mer som ett överskottslager. Hittar du en favorit så är det därför smart att köpa på dig ett par stycken!

Det är också så att ju mer man handlar desto billigare matkassar blir det och det är ju aldrig fel! Det säljs nämligen 6-pack barnmat, hela lådor med drycker, hälsobars med mera. Så hittar du någon av dina favoriter så passa på att bunkra.

Frakt och betalning

När du handlar en låda mat på mellan 0-20 kilo så kostar det dig 49 kronor i frakt, en låda där det är mellan 20-40 kilo mat kostar dig 98 kronor i frakt och sedan är det 147 kronor för en låda mat med 40-60 kilo. Vill du lyxa till det lite genom att låta varorna hamna direkt vid dörren så kan du göra det till ungefär det dubbla i pris. Leveranstiden är mellan 2-5 dagar.

Du betalar enkelt med antingen direktbetalning, kortbetalning, faktura, delbetalning med mera, så du kan enkelt hitta det sätt som passar dig.

Rabattkod hos Matsmart

Om du har hamnat här hos oss så antar vi att du är intresserad av en rabattkod hos Matsmart och det är någonting som du kan räkna med! Det är alltid lika trevligt när man kan handla till extra förmånliga priser och med en rabattkod till Matsmart så kan du vara säker på att få ett bra pris! Men glöm inte att priserna hos Matsmart redan är kraftigt rabatterade så även om det inte finns någon rabattkod just nu så sparar du ändå massor av pengar.

Kategorier

Hos Matsmart hittar du bland annat produkter i följande kategorier:

  • Mat & dryck
  • Sommarrea
  • Höstrea
  • Black Friday
  • Cyber Monday
  • Superweek

Varumärken hos Matsmart

Inga varumärken inlagda för Matsmart än :(

Betyg

Inga betyg för Matsmart inlagda än. :(

Tidigare hos Matsmart

Matsmart har tidigare haft 0 rabattkoder och erbjudanden inom fri frakt.